Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thai-köttgryta

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

Thai-inspirerad köttgryta med kokos och lime. Mjölk och glutenfritt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tillaga ris enligt anvisningar på förpackningen.
  2. Skär karrén i bitar och sedan stek karrén och köttfärsen var för sig, lägg ned i en stekpanna. Hacka löken och paprika, lägg ned i stekpannan och fräs tillsammans med kött och curry. Tillsätt kokos, champinjoner, saft och skal från lime och grädde. Låt puttra i 10 minuter. Red av med maizena och låt puttra ytterliggare 5 minuter.

Kommentarer (2)

  • elpatron 3 september 2008

    "lägg ned i stekpannan och fräs tillsammans med kött och curry. " Curryn står ej med i receptet?! Hur mycket ska det vara? mvh

  • lillilaine 15 juni 2009

    Det står visst curry i receptet. Ev curry står det näst längst ner. Förmodar att man ska använda det efter behag..

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.