Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thai kycklinglåda

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Gott, enkelt och mättande. Mycket uppskattat av människor i de flesta åldrar, även om det inte är något för de allra minsta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda creme fraich, sweetchilisås och vitlök efter smak samt smaka av med salt och svartpeppar. Lägg kycklingfiléerna i ugnsformen och häll blandningen över. Se till att det täcker. Strö över riven ost. Gratineras ca 20-30 min beroende på hur tätt kycklingen ligger och ugnen. Kontrollera genom att skära i en.
  2. Serveras med kokt ris och tomater.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.