Instruktioner
Blanda såsen av pressad lime, sojan, fisksåsen, vattnet, majsenan och sambal oeleken.
Skala ingefäran och vitlöken. Hacka smått.
Skala moroten och skär i slantar.
Ansa och skölj sockerärtorna och salladslöken/purjon. Skär löken i skivor.
Hacka jordnötterna grovt.
Skär kycklingen i centimetertjocka skivor.
Fräs den hackade ingefäran och vitlöken i oljan 10 sekunder. Häll i morotsslantarna och fortsätt fräsa på hög värme i 1 minut.
I med resten av grönsakerna och fräs och rör ytterligare en minut.
Lägg det frästa på en tallrik eller i en skål.
Stek kycklingbitarna i 45 minuter så att de blir genomstekta.
Häll såsen i stekpannan och rör om. Häll i även de stekta grönsakerna och rör ett varv till.
Servera genast.