Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thai Lax med ris

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Busenkelt och går fort, ser proffsigt ut.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek fisken i het panna ungefär 1 min på varje sida. Krydda med citronpeppar och salt.
  2. Gör såsen efter beskrivingen på paketet, om du vill byt ut en halv dl mjölk mot grädde.
  3. När såsen är klar lägg i laxen. Låt småputtra ett tag på svag värme. Servera med det kokta riset!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.