Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thai Lax Pasta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Detta hemrecept går ju att variera i massor, men basingredienserna består och jag valde en sorts krydda p.g.a att marinaden ger smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Marinera laxen i några timmar. Stek laxen med all marinad som finns i lite smör och olja så den får fin färg, fördela laxen i ca 2 cm bitar. Häll i grädde, majonnäs, vatten, pressad vitlök, pizzakrydda, timjan, thai red curry krydda. Låt småkoka gärna under lock 10 min i stekpanna, rör om då och då. Det ska bli såsigt. Smaka av och salta och peppra sen efter smak, puttra 1 min till.
  2. Klart!
  3. Om man vill kan man hälla i lite grönsaksmix (ärtor, majs, paprika) i såsen och lite riven ost men absolut inget måste.
  4. Servera med thairis eller pasta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.