Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thai satay kyckling

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Thai satay kyckling

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingfiléen i fina tärningar. Skölj löken och skär den i bitar 2 cm breda.
  2. Hetta upp thai satay i en kastrull under omrörning, när det kokar tillsätt den råa kycklingfiléen och purjolöken. Låt det koka upp och sjuda tills kycklingen är färdig, ca 5-7 minuter. Tillsätt jordnötterna, rör om. Garnera ev med färsk koriander.
  3. Servera med jasminris eller mrs cheng’s egg noodles.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • christian21mars 3 februari 2012

    Denna måste jag prova...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.