Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thaibiff med kokosris

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott.....

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek köttet hastigt i het panna i lite olja. Salta och lägg upp på fat. Blanda ingredienserna till dressingen. Skeda av den över köttet och servera resten som tillbehör. Garnera runt köttet med tillbehören.
  2. Kokosris: Ett jasminris passar bra som tillbehör till thaibiffen. Byt ut delar av vattnet mot kokosmjölk (tre fjärdedelar exempelvis). Koka sedan riset för 4 portioner enligt anvisningarna på förpackningen

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.