Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thaibiff med risnudlar

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lövbiffen får asiatisk touch av currypaste, lime och koriander

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär lövbiffen i grova bitar. Blanda bitarna med currypaste, limejuice och socker.
  2. Woka lövbiffen i olja ca 2 min.
  3. Häll över kokosmjölken och koka upp. Blanda i grönsakerna, salta och koka 5 min.
  4. Koka nudlarna enligt anvisningen på förpackningen.
  5. Grovhacka koriandern och tillsätt till lövbiffsröran. Lägg upp nudlarna på tallrikar och toppa med lövbiffsröran. Extra limeklyftor är gott till

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • ann_hann 7 februari 2010

    Supergott! Har blivit en favoriträtt hos oss och kommer att lagas många gånger. Brukar dock reda med lite maizena för att få såsen lite tjockare.

  • almq88 7 november 2011

    God! Limesmaken tar dock över lite för mycket. Skulle rekommendera 2 msk limesaft istället för 4.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.