Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thaigryta

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Supergod!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek kycklingen i mindre bitar och lägg sedan i en ugnssäker form. Klyfta schalottenlöken och finhacka ingefäran, vitlöken och spansk peppar och fräs på lite. Lägg sedan detta med kycklingen.
  2. Lös upp buljongtärningen i vattnet och tillsätt sedan resten av ingredienserna. Låt det puttra lite och häll det sedan över kycklingen i formen.
  3. In i ugn 175 grader i ca 15 min. Ta sedan ut det och strö på parmesanost, så mycket man vill ha och in i ytterligare 5 min. Detta kan serveras antingen med ris eller bandpasta samt en god sallad.
  4. Supergott!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • annis70 22 juni 2010

    Ska det vara kycklingfilé eller en hel kyckling? Tacksam för svar :)

  • hwesth 22 juni 2010

    Oj glömde skriva att det ska vara kycklingfilé! Ska rätta till det :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.