Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thaigryta med fisk och räkor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Kelda soppa är också en bra grytbas. Du tar bara lite mindre soppa och lite mer ingredienser.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp soppan i en vid gryta.
  2. Skär purjolöken och fisken i stora bitar. Låt det sjuda i soppan på svag värme ca 5 min.
  3. Lägg i räkorna på slutet.
  4. Häll upp i djupa tallrikar.
  5. Servera med vitlöksstekta brödskivor eller basmatiris.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • sannis87 2 februari 2009

    Tänkte göra den här soppan te helgen men har en liten fråga!? - Kan man ta i lite mer grönsaker ex. soppgrönsaker i för att få en liten fylligare soppa!?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.