Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smaskig bjudmat som är smidig att göra. Låter man köttet marineras i mer än en timme blir grytan ännu godare.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg köttet och paprikan i marinaden. Låt ligga i kylen minst 1 timme.
  2. Blanda ihop ingredienserna till såsen och låt koka upp under omrörning.
  3. Bryn köttet och paprikan i en stekpanna.
  4. Alt 1: Häll såsen över köttet och låt koka en stund . Alt 2: Lägg köttet och paprikan i en ugnssäker form. Häll såsen över köttet och ställ in i ugnen i 25 min på 225ºC.
  5. Servera till ris och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.