Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thaigryta med hoki och grönsaker

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En snabbare och godare rätt får man leta efter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina fisken om den är fryst. Skär den i tärningar. Hetta upp oljan i en stekpanna och stek grönsakerna några minuter.
  2. Rör ner kryddorna, kokosmjölken och smula ner buljongtärningen eller tillsätt fonden. Låt sjuda ca 5 minuter.
  3. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Lägg ner fisken i grytan och låt sjuda ca 5 minuter. Smaka av med salt.
  4. Servera grytan med nudlarna och limeklyftor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.