Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thaigryta med kokos och lime

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Jättegod gryta med sötstark smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda fond, vatten och kokosmjölk. Tillsätt limeskal, currypasta, fisksås, socker och salt. Koka upp.
  2. Dela köttet i mindre bitar. Bryn i smör i en stekpanna tills det fått fin färg. Strö över vetemjöl och rör om. Tillsätt det mjölade köttet i grytan. Koka på låg värme i 15-20 minuter.
  3. Servera med ris och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.