- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Har inte hunnit att prova detta, men det låter så gott så snart blir det detta på matbordet.
Instruktioner
- Skala och hacka vitlöksklyftorna. Strimla kyckllingen.
- Ansa, skölj och strimla purjolöken.
- Bryn kycklingstrimlorna i rapsolja, tillsätt vitlök och röd curry och låt det fräsa med i några minuter.
- Låt ananasen rinna av men spar spadet.
- Tillsätt ananas, kokosmjölk, spadet, limeblad och hönsbuljong.
- Låt det koka sakta i 10-15 minuter.
- Tillsätt purjolök och sugarsnaps och låt det koka i 3-5 minuter.
- Strö över hackad mynta.
- Det går bra att andvända sockerärtor i stället för sugarsnaps om man vill.
- Servera med jasminris och isbergssallad.
Publicerat den
25 april 2008
Liknande recept
Skriv kommentar