Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thaigryta med röd curry

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lätt- och snabblagad thai gryta med röd curry

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka löken grovt. Dela kycklingen till matskedsstora bitar. Fräs lök och kyckling i oljan i kastrull eller wok. Tillsätt currypastan, kokosmjölk, buljong och fisksås. Låt koka fem minuter. Dela ananasen och paprikan i bitar, lägg ii grytan tillsammans med vattenkastanjerna och bambuskotten. Låt koka med ytterligare fem minuter.
  2. Servera med thairis.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • kkmman 18 november 2008

    Jättegott o enkelt! Till o med min kinkiga 7-åring utbrast Det här var jättegott!!

  • Sajsa 24 november 2008

    tack =) jo den är verkligen jättenekel. och mängden röd currypasta avgör hur starkt den blir, passar alla =)

  • Clis 5 januari 2009

    Jätte gott, men jag tyckte att det smakade lite för lite. :) Va kan man lägga i för passande krydda för att det skall bli perfekt?

  • anluk 15 januari 2012

    Jättegott!!!! KOmmer dock ha i lite mer currypasta för att få mer sting nästa gång.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.