Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thaigryta med rotsaker och räkor

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Lätt och enkelt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka löken. Fräs den i olja ca 5 min. Tillsätt rotsakerna och fräs ytterligare i 5 min.
  2. Blanda i thaisåsen och koka upp. Späd med lite vatten om det behövs. Sjud ca 10 min. Fördela rotsakerna i tallrikar och toppa med räkor och koriander. Servera bröd till. Du kan även servera ris till om du vill ha en mer mättande måltid.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.