Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thaigryta med smak av lime

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Denna grytan med kycklingfilé kan förberedas och bara värmas i sista stund. Servera med jasminris och lite sallad till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla kycklingfiléerna. Bryn strimlorna lätt i smör i tjockbottnad kastrull. Tillsätt ingefära, salt och peppar. Strö över skalet från limen och pressa i saften. Krydda med koriander och chiliflingor.
  2. Häll över kokosmjölk och vatten, smula i buljongtärningen. Låt puttre 15 min.
  3. Hacka salladslökarna och förväll ärterna. Strö detta över grytan. Skär limen i klyftor och lägg dem i grytan.
  4. Tillbehör: Jasminris Sallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.