Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thaiköttbullar

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Thaiköttbullar med kokos och yoghurtsås med röd curry

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser utom färsen. Låt stå och svälla minst en kvart. Blanda ner färsen och arbeta samman till en smidig smet. Låt gärna stå och samla smak en timma. T¨vätta händerna och olja in dem. Rulla små, fina biffrar eller runda köttbullar. Stek köttbulalrna i smör i teflonpanna på medelvärme tills de är gyllenbruna. Du kan också steka dem i 225 grader varm ugn i ca 10 minuter. Serevera med fullkornspasta och yoghurtsås med wokade grönsaker.
  2. Yoghurtsås med röd curry: Häll 3 dl mild yoghurt i en skål och rör i curypasta, honung och salt. Servera kall till det mesta, nu till Thaiköttbullar med kokos.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.