- Serverar: 4 portioner
- Tid: 20 minuter
Skriv ut
Gott, går snabbt att laga och mycket uppskattat.
Instruktioner
- Blanda färsen med ägget.
Forma till köttbullar och rulla dem i vetemjöl.
- Hetta upp oljan.
Bryn köttbullarna iväl runt om, ta några i taget.
Låt dem rinna av på ett hushållspapper.
- Mal nötterna i en matberedare eller hacka dem.
- Hetta upp 2 msk olja och rör ner currypastan. Fräs den på svag värme någon minut.
Tillsätt kokosmjölk och nötter, fisksås och socker.
Sjud någon minut och smaka av.
Ev behövs mer fisksås och socker.
- Lägg i köttbullarna och sjud ytterligare 5 - 6 minuter.
- Bjud jasminris till.
Publicerat den
18 november 2007
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Jag åt laxköttbullar häromdagen och det var det värsta jag ätit.Vet inte hur detta smakar ,men fisksås i kött bullesmeten gör mig orolig.. Men eftresom jag är nyfiken så måste jag testa.Det kan ju var gott.Spännande.