Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thaikryddad fläskfilé med stekt ris

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Bjud på middag med thailändsk inspiration. Vill du göra receptet lite magrare kan du pröva lätt-kokosmjölk

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i 2 cm tjocka skivor. Ansa, skölj och strimla purjon. Skala och hacka vitlök och ingefära.
  2. Bryn köttet i het panna. Fräs vitlök, ingefära och purjolök i lite smör. Fyll på med kokosmjölk, yoghurt, sambal och buljong och låt koka upp. Lägg i köttet och låt sjuda någon minut, krydda med salt och peppar.
  3. Ris: Ansa, skölj och strimla purjon, fintärna paprikan och finhacka vitlök och ingefära. Fräs purjo, paprika, vitlök och ingefära. Tillsätt riset och stek tills det är varmt, krydda med soja, salt och peppar.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • mrex3m 14 februari 2012

    Doftar och smakar underbart.... :)

  • MrsC 14 februari 2012

    Vad roligt - och Tack så mycket för fotografiet - det ser verkligen gott ut!! :-D

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.