Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thaikryddad kyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Lätt att göra och är jättegott. Om du inte gillar ärter, så kan du lämna bort dem, som jag gjorde, det är ändå så gott.

Ingredienser

Instruktioner

Koka pastan enligt instruktionerna på paketet. Häll kokosmjölken i en kastrull. Blanda ned rivet skal av lime, hackad koriander (ta även med stjälkarna), pressad vitlök, socker, salt och chilipeppar, koka upp medan du finstrimlar kycklingen. Lägg i den finstrimlade kycklingen och låt sjuda i 5 minuter. Häll på ärtorna, koka upp. Dra från värmen och rör i pressad lime.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.