Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Rätten kräver planering då köttet ska marineras ett dygn. Men den är värd att vänta på! Perfekt en fredagkväll.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingen i bitar och marinera över natten.
  2. Fiska sedan upp kycklingbitarna och bryn dem i stekpannan. Smula över buljongtärningen och tillsätt grädde, kokosmjölk och marinaden.
  3. Koka upp och låt puttra tills såsen är lagom tjock.
  4. Servera med jasminris

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.