Supergod, folk vill ha receptet efter att de blivit bjudna. Går till viss del att förbereda om man inte har så mycket tid när man ska bjuda. Som vanligt hinner man ju äta upp grytan innan man fått fram kameran - men det är en mycket vacker och färgglad rätt!! Bytte ur kycklingen mot kassler när det var det enda jag hade hemma - gott det med!! Men då tog jag bort salt och soja. Du kommer inte att bli besviken på receptet - det är kanon och med lagom hetta.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Jag bytte ut kycklingen mot qorn bitar och det blev hur gott som helst! tack för ett bra recept!!!
Jag bruka byta ut kycklingen mot lite vad som helst. Just nu kör jag en snarlik variant med sej och mer utspätt + strimlade morötter eller andra strimlade grönsaker = thaifisksoppa. Superenkelt o gott!
Mycket gott blev det när jag lagade till det här receptet häromdagen. Inte så starkt men med god "arom". Rekommenderas! :)
Jättegott!! Tänk då på styrkan i denna rätt. Jag använde mig av kokosmjölk light och fick tillsätta en hel burk extra för att få lagom sting i grytan, trots det var det alldeles för starkt för småtjejerna
Ja, det är ju härligt att se att den är omtyckt grytan - även om en anser att den är för kryddsvag och en tycker att den är för kryddstark! :)
God och fräsch gryta som jag absolut kommer att göra igen! Tack för receptet "Linnea" 👍