Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thaikyckling i gryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Denna rätt påminner mig om Thailand, man kan öka styrkan och hettan genom att ta mer chilifrukt.

Ingredienser

Instruktioner

Strimla kycklingefileerna. Skär citrongräset i mindre bitar och krossa det i mortel. Dela, kärna ur och skiva chili. Skala och skiva ingefära och vitlök. Koka upp buljong och soja. Lägg i kyckling, citrongräs, chili, ingefära och vitlök. Koka ca 5 min. tillsätt wokgrönsakerna och koka ytterligare 30 sek. Blanda ingredienserna till såsen. Strö eventuellt lite hackad chili över grytan före servering

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.