Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 1-4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Barnen vill ha det här ofta. Styrka går att variera, du kan ta lite extra hetta på tallriken sen. Nudlar går att ha fullkornsvariant.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingfilé i bitar. Riv färsk ingefära fint, pressa lime, finhacka vitlök, hacka gul lök och purjo tämligen fint. Stek kyckling i olja i ganska het panna. Lök, ingefära m.m. går i.
  2. Fräs en stund o känn att det doftar härligt... Ha sen i fisksåsen, buljong, och gräddprodukten. Kokosmjölk går förstås bra också. Smaka sen av med salt, peppar, socker, ev extra lime.
  3. Servera med kokta nudlar, gärna fullkornsvarianten. Man kan också blanda ner nudlarna i kycklinggrytan. Valfritt!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • The_mama97mia 30 mars 2010

    Hade i en msk grön currypaste idag med, jösses vilket bett det blev...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.