- Serverar: 1-4 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
Barnen vill ha det här ofta. Styrka går att variera, du kan ta lite extra hetta på tallriken sen. Nudlar går att ha fullkornsvariant.
Instruktioner
- Skär kycklingfilé i bitar. Riv färsk ingefära fint, pressa lime, finhacka vitlök, hacka gul lök och purjo tämligen fint. Stek kyckling i olja i ganska het panna. Lök, ingefära m.m. går i.
- Fräs en stund o känn att det doftar härligt...
Ha sen i fisksåsen, buljong, och gräddprodukten. Kokosmjölk går förstås bra också.
Smaka sen av med salt, peppar, socker, ev extra lime.
- Servera med kokta nudlar, gärna fullkornsvarianten.
Man kan också blanda ner nudlarna i kycklinggrytan. Valfritt!
Publicerat den
14 maj 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Hade i en msk grön currypaste idag med, jösses vilket bett det blev...