Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thaikycklinggryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Snabbt och enkelt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingfiléerna i strimlor. Bryn i oljan i en wok eller stor stekpanna på ganska stark värme under omrörning. Kycklingen ska bli helt genomstekt.
  2. Lägg i grönsakerna och låt dem fräsa med några minuter. Sänk värmen och tillsätt currypasta och kokosmjölk. Koka upp på nytt. Smaksatt med salt. Servera med ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.