Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thailändsk currylax

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Denna rätt med lax smakar mycket bra och är enkel att göra. Passar som bjudmat.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg de djupfrysta grönsakerna i botten på en lätt smord ugnssäker form. Lägg laxbitarna ovanpå. Pressa ur saften ur limen. Blanda kokosmjölk med currypasta, fond, farinsocker och limesaft. Smaka av. Häll blandningen över grönsaker och fisk. Strö lite salt öv er fisken. Tillaga mitt i ugnen i 225 grader, ca 20-25 minuter. Servera med ris och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • receptsamlaren1 15 januari 2012

    hej

  • receptsamlaren1 15 januari 2012

    Jätte gott och snabblagat. Passar såväl tillvardag som fest. Har lagat denna rätt många gånger och alltid lika omtyckt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.