Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thailändsk filé

(7 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ett viktväktarrecept, poäng 4,5 per portion. Mycket gott recept

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i 2 cm tjocka skivor. Bryn 3 min på varje sida. Skär purjolöken i sneda skivor. Skala och hacka vitlöken. Fräs grönsakerna i margarinet några minuter.
  2. Smaksätt med ingefära och smula i buljongtärningen. Häll i kokosmjölk och fraiche. Lägg i köttet och låt koka upp.
  3. Smaksätt med salt och peppar
  4. Servera med ris.

Liknande recept

Kommentarer (7)

  • bjuranna 20 januari 2009

    Mycket gott! Ganska mycket sting i såsen,

  • sollane 26 mars 2009

    Detta var riktigt gott! Smakar som om såsen var gjord på grädde.

  • catlover 16 augusti 2009

    Mums. Kommer att tillagas flera gånger,får full pott från mig.

  • monicadanell 13 november 2009

    Super gott kommer att göra flera gånger en 5 poäng från mej monica

  • helenmartensson 6 februari 2011

    God och enkel att göra, men ingen favorit hos barnen.

  • bjboman 25 juli 2011

    JAAAA yessss,detta receptet är sååååå himla gott. Vi bara älskar denna rätt. Det var första Vv- maten vi åt efter det har vvi fortsatt med Vv.

  • millisen70 21 januari 2013

    Riktigt god, den kommer att göras fler gånger...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.