Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thailändsk fiskgryta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3 portioner
Skriv ut

Gott och inte så starkt, passar kryddfega mig perfekt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina fisken något och skär den i 6-8 bitar. Fräs grönsakerna i olja. Salta och peppra.
  2. Blanda samman allt till såsen. Låt koka ihop. Lägg i fisken och låt sjuda 3-4 minuter.
  3. Tillsätt grönsakerna och låt allt bli genomvarmt. Strö i räkorna och klipp över lite färsk koriander.
  4. Servera grytan med kokt potatis, ris eller pasta.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • bodilla 17 juli 2008

    Verkligen jättegott, och koriandern ger en fin "touch" till det hela! /Bodil

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.