Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thailändsk fläskfilé

(1 kommentar)  
Thailändsk fläskfilé Thailändsk fläskfilé
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Festmåltid. Stark mat

Ingredienser

Instruktioner

Skiva först köttet. Skär purjolökarna i sneda skivor. Skala och skiva vitlöken. Dela kärna ur och strimla pepparn. Stek köttet i ca. 3 min per sida. Salta och peppra. Fräs grönsakerna i ett par minuter. Smaksätt med ingefäran och buljongen. Häll i kokosmjölk och matlagningsyoughurt. Lägg i köttet och låt grytan koka upp. Smaksätt med salt och servera direkt med ris.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Lilloo 5 januari 2010

    Mycket god maträtt... Kommer att göras igen!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.