En smaskig gryta med lite smak av Thailand.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
En fråga bara... var får man tag på Gul Curry Pasta!?? Har letat i alla affärer men hittar bara röd och grön curry pasta... Vad är skillnaden på dessa tre?
Du hittar gul currypasta i asiatiska butiker och den är den mildare varianten medan den röda är riktigt het.
Hej! I beskrivningen av tillvägagångssätt står det mot slutet: " Häll i fisksåsen" men ingridienserna nämner ingen fisksås..och det låter lite fel att använda fisksås till ett recept med kött. Är det en felskrivning?? Vad är det som ska tillsättas?? Låter som ett väldigt gott recept som helt klar ska testas. Vh monmikk
Jag har ändtar i receptet och vad jag kan se så är fisksåsen borttaget.
Hej Evaldo! El liten fråga mer om detta recept. Du skriver att efter att man brynt currypastan i oljan så ska man tillsätta köttet i omgångar, och sedan låta det koka i 10 min...koka i vad?? Det är ju inte tillsatt någon vätska än?? Med mindre man använder otroliga mängder olja då. Kan du förklara för mig? Tack! Vh monmikk