Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thailändsk gurksås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Koka upp vattnet och blanda med socker, vinäger och salt. Rör tills sockret löst sig helt. Skala gurkan. Riv den grovt på ett rivjärn. Skär schalottenlöken i ytterst tunna skivor. Rensa bort frön och nervtrådar på chilifrukten. Skiva den tunt. Blanda alla ingredienser utom jordnötterna. Grovhacka och strö dem sedan över såsen. Servera genast.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • rezept 8 september 2010

    Väldigt syrligt och gott! Jag skivar gurkan tunt med osthyvel, istället för att riva den.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.