Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thailändsk kyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Ett VV recept på 8,5 p

Ingredienser

Instruktioner

Skär kyckling filéerna i mindre bitar. Bryn dem i margarin tillsammans med pressad vitlök. krydda med salt och peppar. Tillsätt hackad peppar frukt , currypasta, saft och skal från lime (obs inte det vita). Späd med buljong och låt det koka i 6-8min. Rör ner kokosmjölk låt det koka upp och red sen av det med lite vetemjölutrört i vatten. Serveras meed ris och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.