Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thailändsk kyckling smalmat

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 8 minuter
Skriv ut

en gryta som jag tycker om thai

Ingredienser

Instruktioner

Skär lårfileerna i mindre bitar. Bryn dem i margarin tillsammans med pressad vitlök. Krydda med salt och peppar. Tillsätt hackad pepparfrukt, currypasta,saft och skal ej det vita från lime. Späd med buljong och låt allt koka ihop 6-8 minuter. Rör ner kokosmjölk, låt det koka upp och red av med vetemjöl utrört i lite vatten. Servera med nykokt ris och en grön sallad 8,5 points

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.