Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thailändsk kycklingfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Har inte provat men låter gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Skär varje filé i 3-4 bitar.
  2. 2. Skär purjolöken i sneda tunna skivor
  3. 3. Skala och skiva vitlöken. Finhacka pepparfrukten
  4. 4. Stek köttet i stekgryta. Rör ner lök och pepparfrukt. Krydda med salt och peppar.
  5. 5. Smaksätt med ingefära. Smula ner buljongtärningen.
  6. 6. Häll i kokosmjölk och matlagningsyoghurt. Hetta upp och servera genast till kokt ris och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.