Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thailändsk kycklingfilé

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

För alla kycklingälskare

Ingredienser

Instruktioner

Skär filén i skivor. Bryn dem i smöret i en stekpanna. Salta. Ta upp kycklingfiléerna och lägg dem åt sidan så länge. Skala och pressa vitlöken. Kärna ur och finhacka pepparfrukten. Fräs vitlöken, pepparfrukten och curry i sesamolja. Riv limen på den fina sidan. Tillsätt honung, limeskal, limesaft, vatten, hönsbuljongtärning och soja. Rör ut mjölet i matlagningsyoughurten och vispa ner blandningen i såsen. Lägg i kycklingen och låt den sjuda ca 10 minuter i såsen. Servera med ris.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • catlover 6 september 2009

    Mumsfilibabba. Högsta betyg från mig, men så är jag en älskare av asiatiska maträtter.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.