Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thailändsk kycklinggryta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Så himla gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingfilén i strimlor. Kärna ur och strimla paprika och purjo. Skala och skär morötterna i stavar.
  2. Strimla sockerärtorna. Hetta upp olja i en panna och fräs kycklingfilén tills den får fin färg. Tillsätt currypasta och kokosmjölk.
  3. Sjud i 5 minuter tills kycklingen är genomkokt. Krydda med salt och peppar. Lägg i grönsakerna och sjud ytterligare några minuter tills de knappt är mjuka.
  4. Serveras till jasmin eller basmatiris.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • foodlover65 24 mars 2008

    Jättegott!! Barnen gillade det också. Vi är alla svaga för det Thailänska köket. Riktigt lättlagat och snabbt! Kan varmt rekommendera som familjemiddag!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.