Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thailändsk kycklinglever

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 1-4 portioner
Skriv ut

Gott som tilltugg eller buffé.

Ingredienser

Instruktioner

Gör marinaden och låt kycklinglevern ligga och dra någon timme. Grilla sedan i ugn på ca 225 grader på grilleffekt i 15 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • monicadanell 21 juni 2009

    Hej vännen den här måste jag prova under min sem gott tror jag att den är mvh monica

  • monicadanell 22 november 2009

    Hej det blev kyckling lever till lunch idag super god 5 p från mej

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.