Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thailändsk räkgryta

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Läcker, god, stark, matig och nyttig. Perfekt bjudmat för det smakar lite extra!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla purjon, hacka paprikan och rödlöken. Skiva champinjonerna. Skala och grovriv moroten. Skala och hacka äpplet. Pressa vitlöken.
  2. Woka grönsakerna i oljan och smöret i en wokpanna. Tillsätt currypastan och salta. Häll över kokosmjölken, crème fraichen och smula över buljongtärningen. Låt puttra 5 min. under lock.
  3. Lägg sist i de tinade räkorna och värm. Det får INTE koka.
  4. Servera gärna med jasminris och en fräsch sallad.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Aron 26 september 2010

    Jättegott. Aron

  • miiccah 13 februari 2011

    Gudomligt gott, högsta betyg!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.