Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thailändsk röd curry med tofu och grönsaker

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Dröm dig bort till Thailand i denna goda vegetariska rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset i 600 ml kokande saltat vatten.
  2. Skär tofun i 1½ cm stora tärningar. Hetta upp oljan i en wok och stek tofun runtom. Ställ åt sidan.
  3. Strimla paprikorna, skiva löken fint. Finhacka vitlök och ingefära. Fräs paprikan med lök, ingefära och vitlök.
  4. Häll över currypasta och rör om, tillsätt halverade limeblad och låt allt steka en kort stund. Häll över kokosmjölk och låt allt sjuda på svag värme 5-7 minuter.
  5. Rör ner tofun och bitar av mango. Krydda efter smak med limejuice. Servera med kokt ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.