Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thailändsk spenatsoppa från viktväktarna

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En krämig och snabb soppa. 0,5 points per portion. 50 kcal per portion. Kan frysas

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs currypastan med ingefära och vitlök i kastrull på svag värme. Lägg i spenaten och tillsätt buljongen. Låt det koka i ett par minuter.
  2. Finfördela soppan med en mixerstav eller i en matberedare.
  3. Blanda i kokosmjölken och smaksätt med salt och peppar.
  4. Hetta upp soppan, men låt den inte koka.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • EllenCarolina 1 november 2011

    Var kan man köpa thailändsk currypasta?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.