Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thailändska kycklingköttbullar

 
Skriv ut

Visst är det härligt gott med många köttbullsrecept :-)...så här är ett till...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll kycklingfärsen i en bunke, tillsätt ägget och blanda färsen och ägget väl, valfri kryddning av färsen om så önskas.
  2. Av kycklingfärsen gör du ca 15-20 kycklingköttbullar.
  3. Häll Mrs Cheng's massaman curry i en gryta/kastrull, hetta upp, rör då och då. Lägg i kycklingköttbullarna i grytan och låt puttra 3-5 min.
  4. Tillsätt Mrs Cheng's wokgrönsaker och de strimlade grönsaker i grytan och låt puttra ytterligare 3-5 min. Rör om försiktigt.
  5. Grovhacka cashewnötterna och strö över grytan eller låt gästerna toppa efter eget önskemål. Serveras tillsammans med Mrs Cheng's egg noodles.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.