Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thailändskt fiskgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En lättlagad rätt och mycket god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp olja i en wok eller stekpanna och fräs ingefära, schalottenlök, vitlök och currypasta.
  2. Tillsätt kokosmjölk, fond och det rivna skalet och juicen av en lime. Låt grytan koka i 10 minuter utan lock och under omrörning, smaka av med fisksås, socker och salt.
  3. Lägg ner fiskfilén i grytan och sjud tills den är färdig.
  4. Man kan om så önskar sjuda grönsaker tillsammans med fisken.
  5. Grytan serveras med t.ex. ris eller nudlar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.