Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thailänsk festgryta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den här grytan var lätt att göra och god var den oxå. Jag hittade inga limeblad men det gick bra utan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka ris Skiva purjolöken och strimla paprikan. Skär kycklingfilén i tunna skivor. Hetta upp rapsoljan och tillsätt currypastan. Den är stark så anpassa mängden efter din egen kryddtolerans. Låt den bubbla i oljan en liten stund och stek kycklingfilén i currypastan. För köttet åt sidan i pannan och fräs purjolök och paprika lätt. Tillsätt kokosmjölk, fisksås som ger sälta och krossade kaffir limeblad med frisk citrussmak. Låt sjuda ett par minuter.
  2. Serveras med jasminris och orientaliska blad, till exempel tatsoi.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Cello79 7 oktober 2011

    Det här var gott! Jag bytte kycklingen mot laxfiléer och det gick hur bra som helst :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.