Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thailänsk kyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Röd currypasta ger karaktär till den här kycklingen.

Ingredienser

Instruktioner

Skär kycklingfilén i skivor. Bryn i smör i en stekpanna. Salta. Skala och hacka vitlöken. Kärna ur och finhacka chilifrukten. Fräs vitlök, chilifrukt och currypasta i sesamolja i en traktörpanna. Tillsätt honung, skal och saft från limen, buljong och soja. Rör ut mjölet i matyoghurten och rör ner det i såsen. Lägg i kycklingen. Låt koka 6-8 min . Tips: Servera med kokta nudlar och lättstekta grönsaker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.