Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Äts ofta till frukost i Thailand men är jättegod även som lunch/middag. Man kan som sagt tillsätta finstrimlad morot eller vad annan grönsak man gillar och den blir matig och god.

Ingredienser

Instruktioner

Bryn finhackad vitlök någon minut innan du har i vattnet ,riset ,lägg i den brynta kycklingen sista 20 minuterna, Låt koka tills riset är helt sönderkokt ca 50 minuter,smaka av. Ha i purjolöken och e.v andra grönsaker sista20 minuterna. Smaka av och servera med lite pressad citron och koriander (om man gillar). .

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • dianah 23 februari 2015

    Tack för receptet, fantastiskt god.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.