Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thailänsk räkrätt

(1 kommentar)  
Skriv ut

Het och god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala räkorna. Strimla grönsakerna mycket fint. Värm oljan i en stekgryta, tillsätt curry, vitlöken, paprikapulver och cayennpeppar. Lägg i räkorna. Rör om. Obs får inte koka.
  2. Ta upp räkorna och häll i grönsakerna, chilisåsen och salt och låt koka under lock i 10 minuter. Blanda i grädden och koka upp. Tillsätt räkorna och servera genast med exempelvis ris eller nudlar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • catlover 26 juli 2009

    Denna rätt blev kvällsmat i går lördag, och den kommer jag att göra flera gånger.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.