Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thailänsk scampigryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Blev väldigt förtjust i denna gryta. Lätt att göra. Det blir ännu lättare om du köper räkor som bara är att skala och lägga i men jag tycker det blir lite festligare med scampi.

Ingredienser

Instruktioner

Stek scampin i lite olja ca 2 minuter på varje sida. Låt dom svalna och skala dem. Dela grönsakerna i mindre bitar, fräs dem i oljan och curryn i ett par minuter. Krydda med salt och peppar och tillsätt ingefäran. Vispa samman hummerfond, limesaft, med kokosmjölken och häll över grönsakerna. Koka ihop ett par minuter. Lägg i scampin när du serverar. Servera med nudlar och lite sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.