- Serverar: 25 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
Gott och bra att ha i frysen. Enkelt att tina upp
Instruktioner
- Lägg glasnudlarna i blöt och klipp dem sedan i mindre bitar när de mjuknat. Strimla vitkålen fint och riv moroten. blanda alla ingredienser till fyllningen och stek den i matolja. Rör om ordentligt under stekningen. Låt svalna.
Lägg ca 1msk fyllning på varje vårrulleplatta. Vik in ändarna. Rulla ihop och "klistra" ihop med mjöl+vatten blandningen.
Fritera vårrullarna i olja med neutral smak på hög värme tills de har fått en gyllengul färg.
Servera med Chilisås och ris.
- Skall du frysa in rullarna friterar du bara lite. När du tinar upp dom så friterar du dom igen.
Publicerat den
9 maj 2010
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Utesluta vitkål om man vill ha vegetariska??
;)