Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thailax

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kokosmjölk, sweet chilisås och ingefära ger den rätta thaismaken. Använder du färsk, riven ingefära blir rätten ännu lite hetare och mer smakrik. Servera gärna rätten med limeklyftor, ris och eventuellt lite svalkande matyoughurt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär laxen i strimlor.
  2. Kärna ut och strimmla paprikorna. Skala och hacka vitlöken. Stek laxen i smör- och rapsolja i en wok eller stor stekpanna. Ta upp laxen.
  3. Stek paprikan hastigt och tillsätt vitlök, smulad buljongtärning, kokosmjölk, sweet chilisås och ingefära. Låt allt kopa ihop i en minut. Lägg i laxen och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.